Fråga till Johan Palm

En av hans stora fans frågade honom följande:

När ska du börja bry dig om dina fans?
(Hon var väldigt frustrerad när hon skrev detta!)

Svaret var detta:

Du har helt rätt i att jag inte hållit någon bra kontakt med mina fans på sistone, men behöver det verkligen betyda att jag inte bryr mig om dem?


Brydde jag mig inte så mycket om mina fans så skulle jag inte för att skriva nytt material, vilket jag ändå inte tycker är så jävla lätt alla gånger. Självklart, musiken är jätteviktig för mig och inte bara för mina fans, så det går att se det själviska
i det om man vill. Jag vet att många skulle föredra att jag lät någon Max Martin skriva allt om det bara innebar att jag bloggade bilder på mig själv och kärleksförklaringar till mina fan varje dag, men det blir bara fånigt i längden, och jag vill göra mer än så för alla de fantastiska människor som gillar och följer mig.


Att det är tyst från mig nu är ett aktivt val för att jag ska kunna förbereda mig för det storslagna som komma skall. Snart är jag tillbaka i rampljuset!


Självklart skulle jag väl ändå kunna blogga eller något sådant i kombination med mitt andra, eller vad det nu är du önskar. Problemet är bara det att jag inte är världsbäst på att hålla flera bollar i luften samtidigt, jag är någorlunda utbränd och jag måste skaffa något slags perspektiv på den sjuka tillvaro jag levt i sen Idol och under sommaren. Jag har dessutom en lång rad personliga problem i mitt liv nu som försvårar allt.


Alltså: även fast jag är usel på att visa det många gånger så älskar jag mina fans. Om du fortfarande räknar dig till dem, då älskar jag dig också.


En till bild av Johan och Alice från "Alice i Underlandet" denna gång i Se & Hör

Denna gång står iallafall Johan och Alice i centrum :D.
Nytt fotografi på Johan!

Detta fotografi hänger i skyltfönstret hos Corren i Mjölby!
Monica köpte 2 stycken och skickade mig ett!
Tack Monica! Fotografiet är helt underbart!
Vad tycker mina läsare?


Johan Palm i nya "Hänt Extra" nr 12


Johan Palm i "Klick" i fredags


"Jag mötte en kändis" Se & Hör nr 11


Johan i Expressens "Fredag"


Mera bilder från i måndags på JohanTvå fina brudar ville fota mig, men jag sa att det gick bara för sig om dom ställde upp på foto med Johan Palm.Johan är faktiskt fantastisk., som en lillebror. Jag fick massage av honom plötsligt. Han fyller 18 om två dagar, han ljög och sa att han gjort det för två dagar sen

Johan Palm Sweeden’s Tween Thing of the Month03.04.10 | 3 Comments

Currently in the United States its has been proclaimed by the tweenage horde that Justin Bieber is the current Aaron Carter/Jonas Brothers/Jesse McCartney/Backstreet Boys/Attractive Male/Hanson Brothers/’N Synce of the next couple of months. I often times wonder about Tweens and Cellphone wielding ten year olds from other countries. What type of Prepubescent Pop is marketed to them. Actually, never mind I don’t care about what they like, but I did come across this odd Swedish lad named Johan Palm. Johan is of the typical Swedish breed, blond, blue eyes, vampire like paleness, and a talent for producing happy go lucky pop noise.
He looks kind of beautiful, but at the same time he exhibits a certain soulless marketable beauty.

I love those crafty Swedes, and how they take everything to the next level. In the video below Johan Palm is being pursued by a stampede of adoring/brainwashed/estrogen ridden fans. Johan must stay ahead of the horde as to avoid being trampled to death by ugg boots, while at the same time maintaining his distance from the camera.
Who is was the most coolest/most popularist/ fan in the video?

Was it the Tweenboy in the beginning who decided to fold his arms, and peace out? Good Call Bad Call?

How about the girl with the super cute Adidas bag, and matching Puma shirt? Those giant heart earrings worked well with the sweatpants <3!

Maybe the girl who ran around on the edges to get the shot deserves the best fan award? Did she get the shot?

Maybe none of this matters maybe all these boy pop stars are just another phase created by some faceless corporate monster bent on taking money from mothers of tweens. On the other maybe its just being a normal kid in a first world country with large amounts of disposable income.
Lite mera bilder från i måndags med Johan

Dessa bilder kommer från Janet Leons blogg.

Fick tipset av Hasse. Tack så mycket Hasse för tipset!


Monica överlämnar vår present till JohanMin tvillingsyster Britt-Marie som har en garnaffär i Horn och som älskar att sticka gjorde denna härliga halsduk till Johan!

Egen design och härligt lång och mjuk!
Hon har kallat den JPhalsduken


Halsduk stickad av Britt-Marie Garner

Monicas dotter Mariza gjorde detta fina kort åt oss att ge Johan!


Här är Johan med sin nya halsduk.

Han blev jätteglad och sa att den här kan han ju ha på scen också.


Firar Johans födelsedag med hans låtar på högsta volym!!

LIVET ÄR HÄRLIGT MED DIG PÅ VÅRAN JORD SOM FÖRGYLLER VÅR VARDAG MED DIN UNDERBARA RÖST OCH PERSONLIGHET!

UTAN DIG SKULLE LIVET VARA TRÅKIGT!

VILKEN TUR ATT ATT FINNS!

TACK JANNE OCH LISA FÖR ATT NI GJORDE DENNA UNDERBARA GRABB!

HOPPAS DIN 18-ÅRSDAG BLIR ETT UNDERBART MINNE FÖR DIG!

STORA KRAMAR "GUBBEN"

Idag fyller Johan 18 år! Hoppas din födelsedag blir underbar!


Bilder från Alice's Blogg
KÄLLA

En liten snutt på Johan i "Förkväll"

Premiären av Alice i Underlandet


Expressen idag
Aftonbladet idag
Kändisparty i underlandetI ”Alice i underlandet” kan det mesta hända. I går hade filmen galapremiär i Stockholm och Nöjesbladet frågade: Vad är det underligaste du har varit med om?
Text: Sanna Eriksson
Foto: Karin Törnblom

BILDEXTRA


Alice i underlandet

måndag 1 mars 2010, 18:27Jag och johan ska på galapremiären. Jag har sprungit runt halva stan för att hitta svarta strumpbyxor.


RSS 2.0