Johan Palm

den 27 september 2009

johan palm

hur kan man låta bli att tycka om denna killes stammande målbrottsröst?
eller hans underbara fulla dansrörelser?
det är så musik ska vara, lite oslipad och drogig!

johanpalm_fan_numbah1 fyrevyr!!




men annalisa gillar vi inte!

YOUNGSKYWALKER

Kommentarer
Postat av: LARZ GUSTAFSSON

Min gode vän Claes Olson, som tidigare varit Di Levas impressario och som var oss (Bizex-B) behjälplig när vi spelade in vår återföreningsplatta "Tillbaka med en smäll" 2006 skrev så här om "My Antidote":

Johan Palm My Antidote [Sony Music]

“Stans hetaste 17-åring”, utropade en stockholmstidning före helgen – årets underdrift! Johan Palm (från Mjölby) är tveklöst den hetaste 17-åringen i hela landet just nu. Visserligen kom han ”bara” fyra i fjolårets Idol, men sällan har väl en ”förlorare” doftat så mycket ”vinnare”.

På sitt debutalbum – som i likhet med singeln Emma-Lee garanterat kommer att toppa försäljningslistorna – presenterar han en övertygande mix av britpop och 70-talsrock. Det är noll schlager och istället massor av gitarrer i ljudbilden, öppningsspåret Teenage Battlefield (signerat Frisk/Mattsson) bjuder t.ex på en av de skönaste gitarrväggar och ljudbilder som Niklas Frisk (Atomic Swing, A Camp) någonsin levererat. I You’re Killing Me är Johan Palm ungefär så nära sin egna barndomsidoler Suede man överhuvudtaget kan komma utan att kalkera.

På den kommande sommarturnén lär dock förmodligen balladen Satellite träffa publiken hårdast. Med skrämmande precision briserar balladen likt en högeffektiv kärleksbomb i tonårshjärtan… CO



Claes Olson



Slut citat.



Men det har ni väl kanske redan läst...?

2009-10-01 @ 10:42:24
URL: http://www.myspace.com/zluggo_pop
Postat av: Anonym

I ♥!!!! JOhan Palm!!

2011-04-04 @ 16:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0