Karlskoga-Kuriren Publicerad 26 mars 2009

Lagerstam arrangerar Karlskoganatta

Karlskoga Festivalen "Putte i parken" blev en succé förra sommaren och nu pågår som bäst förberedelserna för årets uppföljare.
Samtidigt presenterar arrangören Niclas Lagerstam en ny mini-festival som ska gå av stapeln den 13 juni.
- Karlskoganatta ska bli en familjefest, säger Lagerstam.


Det var ifjol som Niclas Lagerstam introducerade festivalen Putte i parken med en rad kända artister som Turbo Negro, Håkan Hellström Magnus Uggla. Festivalen i gamla folkparken blev en stor succé och får sin efterföljare denna sommar.
Men Lagerstam nöjer sig inte där. Nu meddelar han att det även blir en mini-festival redan i juni. Dopnamnet är "Karlskoganatta" och på artistlistan står Björn Rosenström, Rydell & Quick, Johan Palm och Värmlandspojkarna.
- Det blir en skön dagsfestival för hela familjen, säger Niclas Lagerstam.
- Man kan se det som en avkortad, stulen version av gamla Stranddagarna.

Platsen är dock inte någonstans nära stranden, utan gamla Folkets park. Artisterna spelar utomhus, på Dalenscenen och det blir servering både på området och inne på Nya Kupolen.
Lagerstam är optimistisk och tror på många besökare.
- Det här är några av Karlskogabornas mest önskade artister. Både Björn Rosenström och Rydell & Quick är omåttligt populära, trots att de har spelat i Karlskoga mängder av gånger.

Festområdet öppnar klockan 16 och stänger 02. Priset blir 220 kronor för vuxna och 170 kronor för barn under 15 år. I vuxenbiljetten ingår även fri entré på en nattklubb i Karlskoga, för den som vill vandra vidare när artisterna har uppträtt.
- Vi hoppas och tror att det ska komma mycket folk. Konceptet känns väldigt rätt en sommarlördag i Karlskoga, säger Niclas Lagerstam.
 
Foto Anders Karlgren 0586-26 290 [email protected]

Till artikeln

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0