Johan Palm och Darin till stadsfesten

Flickfavoriterna får sällskap av bland annat Lena & Orup och Kristian Anttila.

I dag meddelas att de tidigare Idol-deltagarna Johan Palm och Darin, samt Lena & Orup och Kristian Anttila, kommer till Stadsfesten i Skellefteå som går av stapeln 1-5 juli.

Darin kom på andra plats i Idol 2004, efter vinnaren Daniel Lindström från Umeå, men orsakade närmast hysteri bland unga kvinnliga fans. Det gjorde även Johan Palm som deltog i Idol 2008. "Jag har inte sett sån här hysteri sedan Beatles" sa jurymedlemmen Laila Bagge under en av delfinalerna.

Lena Philipsson och Thomas "Orup" Eriksson har samarbetat i fyra år och har nu bestämt sig för att släppa en debutplatta med namnet Dubbel. Första singeln heter Nu när du gått.

Kristian Anttila är den göteborgsbaserade indiepoparen som fick radio och teve att censurera den självbiografiska låten Smutser om Snövits åttonde dvärg. Både den låten och singeln Västra Frölunda har spelats flitigt i P3 och på popklubbar runt om i Sverige.

Tidigare klara artister till Stadsfesten är Kevin Borg, Tomas Ledin, Ace of Base, Erik Hassle, Lorentz & M Sakarias, Sahara Hotnights, Salem och Bullet.

EVELINA BURSTRÖM

Publicerad: 2009-03-19

VK Nöje

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0