Johan Palm

Den här artikeln tyckte jag mycket om.

av Becca den 15 november 2008 kl 19:08

Ja mina vänner och alla andra, Idol är inte mitt favorit program MEN det händer att jag tittar på det ibland.

Jag har absolut inte följt årets säsong. Men följa med i vad som händer i idol kan man ju göra ändå, via tidningar vill säga. Det är ju inte sällan man läser något om "Idol Anna" eller "Idol Martin" eller vad fan alla heter! Men less kan jag bli så jag skriker. Alla, ALLA som har blivit kända i Idol är döpta därefter, speciellt dom som inte gjort så bra ifrån sig efter Idol programmet som ex: Idol.... Ja jusste jag kommer inte ens ihåg vinnaren med rött hår :S men ta Idol Agnes som exempel. Dom som dock har jobbat sig ifrån Idolstämpeln heter numera bara: Sibel, Darin eller Markus Fagervall.

Men vem? som profesionell artist vill heter något i form av Idol Agnes?

Härregud... Men i vilket fall ska jag komma till punkten som jag tar upp i rubriken, eller snarare människan jag tar som rubrik. Johan Palm. Innan jag ens kollade på årets Idol hade jag hunnit läsa så mycket skit och skitkastande insändare i tidningarna om Johan Palm, så när jag väl skulle se människan sjunga förberedde jag mig på något tondövt och bedrövligt.

Det var dock helt fel av mig! VARFÖR kasta alla skit på Johan? han är ju hur bra som helst! HUR BRA SOM HELST! och jag är inte ironisk nu. Johan är inte som nån Alice eller som Robin Eriksson som tydligen stylats om också bara för att passa in på Idoljuryns lilla checklista på vad en artist är...

Nej Johan kör sitt race, han sjunger som ingen annan, OCH so WHAT om han är i målbrottet, alla killar kommer dit förr eller senare, och han sjunger ju sjukt bra nu så hur bra kommer han inte sjunga när han kommit ur målbrottet?!!!!!

SLUTA KASTA SKIT PÅ JOHAN! han heter också Johan Palm och det ska förbli hans namn, döps han om till IdolJohan då stämmer jag den som döpt om honom. För någon IdolJohan blir han aldrig, han är han, och han är sjukt bra på det. Till alla dom som också klagar på hans icke funna taktkänsla på scenen, men små vänner det är ju det han har, han RÖR sig till musiken efter vad han känner när han HÖR och FRAMFÖR musiken.

ÅH han är den mest orginella i Idol i år och jag diggar honom starkt. Han ska behålla sin stil, sitt konstiga jag, och sin musikaliska stil, för då tror jag helt ärligt han har chans att lyckas med en riktig karriär efter Idol. Och inte en karriär på smultronturnén som annordnas varje sommar och då turné ägarna skryter med att Idol Johan ska uppträda på deras show.

NEJ Johan det blir inte du, bara du är dig själv. Orginell är vad du är och det är vad man SKA vara för att lyckas inom yrken i media och sedan behålla sin status, jämför en riktig artist som Tingsek med någon? vem? NEJ jusste han är sig själv och tacka gudarna för det!.

En bestämd och Johan Palm stöttande RebiZ signing out!

Till artikeln

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0