Corren Publicerad kl 23:19, 07 nov 2008


Johan Palm från Mjölby gick vidare i Idol. Bild: SCANPIX

Johan hängde löst men gick vidare

Oavsett hur det går i Idol så är Johan Palm från Mjölby redan en stjärna.

Det har han självaste Desmond Childs ord på, den kände amerikanske producenten och låtskrivaren som gästade Idol-juryn.

Johan Palm är flickornas favorit nummer ett i Idol. Den coole lintotten från Mjölby behöver bara äntra scenen för att fansen ska skriva så att studiotaket nästan lyfter. Så när Johan ett kort tag hängde löst i kvällens Idol-program var det många som höll andan.

Att det blev Lars som åkte ur sörjde nog ingen över. Han har ju också själv länge deklarerat att han inte vill vara kvar.

I kvällens program var det rock som gällde. Johan inledde startfältet med att sjunga Desmond Childs "Poison," låten som Alice Cooper gjorde till en världshit.

Johan framförande övertygade juryn fullständigt. Rockigt, säkert och med mycket attityd. Och kolla in grabbens förmåga att alltid hitta rätt kamera när han sjunger! Johan är bara sexton men agerar som ett fullblodsproffs.

Johan fick också översvallande beröm av idoljuryn, även om det ibland nästan var svårt att höra vad Bagge och co sade på grund av fansens tjut. Och Desmond Child, ja han fullkomligt strålade av lycka.

"I'm så proud of the way you made my song," sade han och utnämnde Johan Palm till "a star."


Fotnot: Desmond Child har haft flera hits med artister och grupper som Kiss, Bon Jovi, Aerosmith, Alice Cooper, Cher, Michael Bolton, Ricky Martin och Meat Loaf.

Charlotte Palmefors
Reporter

Till artikeln

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0