Spännande kväll väntar hos Lotta

När idolen, Johan Palm står på scen tillsammans med en sjuk Sven-Bertil Taube och en mammaledig Linda Bengtzing känns det som att vad som helst kan hända hos Lotta på Liseberg ikväll.

Kvällens Lotta på Liseberg kan bli en av de mer spännande upplagorna. När idolen, Johan Palm står på scen tillsammans med en sjuk Sven-Bertil Taube och en mammaledig Linda Bengtzing som gör sitt enda framträdande i sommar, känns det som att vad som helst kan komma att hända.

Kvällens poetiska tema Hjärtats nyckel heter sång, innebär massor av Taube-låtar passande nog när Taubeupplaga Sven-Bertil är på besök. För lite drygt två veckor sedan skulle han uppträda på Taubespelen på Orust, men var tvungen att ställa in på grund av yrsel.

Linda Bengtzing, som födde en dotter för knappt två månader sedan, har tagit en timeout från rampljuset och gör ett undantag för att vara med i Lotta på Lisberg ikväll. Och till Expressen utrycker hon sin oro för att sjunga inför publik för första gången efter graviditeten.

- Det är läskigt, när man är sångerska kan mycket förändras när man fått barn. Men jag har nog lyckats skrämma bort alla hjärnspöken, säger hon.

Men galnast kommer det nog bli när den 17-åriga flickidolen Johan Palm ska ge sig ut i publiken med en mikrofon. På Allsång på Skansen häromveckan fick han sig en försmak på vad allsång innebär, men där kunde han tryggt gå runt längs ett staket som avskiljde honom från fansen. På Lisberg finns inga sådana faciliteter. Något som kommer som en överraskning för Palm när GP pratar med honom.

- Har de inte? Ja, det blir lite mer läskigt, men spännande, det blir en utmaning.

Kvällen allsång börjar klockan 20 och är den sjätte omgången av åtta under sommaren.
Sofia Sjölin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0