Johan Palm till Malmö #1

MALMÖ. På fredag öppnar Cuba Café i Folkets park i Malmö för säsongen och därefter drar årets aktiviteter igång på allvar. En rad familjearrangemang står på programmet, men även konserter. Nytt för i år är också att Malmöfestivalen flyttar in i parken.

Redan nu till helgen är det full fart i parken. Först ut i programmet är det kubanska bandet Coral Latino som står på scen på Cuba Café på fredag den 24 april. Dagen efter, den 25 april, är det dags för sommarens första barnloppis och på söndag arrangerar Malmö unga svenska turkar en familjedag med öppen konsert med Sibel.

Under hela sommaren planeras ett antal barn- och familjeföreställningar och aktiviteter i samarbete mellan Folkets park och Barnens Scen. Det blir även arrangemang såsom kulturdagar, utomhusbio, konserter och konstutställningar i samarbete med föreningslivet.

Möllevångsfestivalen kommer till viss del att flytta in i parken den 24-25 juli och Malmöfestivalen blir ett påtagligt inslag den 14-21 augusti.

Bland de bokade artisterna som kommer till Folkets park i sommar (ej festivalerna inräknade) syns Johan Palm den 6 juni, Lorentz & M. Sakarias den 19 juni, Maia Hirasawa och Laleh den 26 juni, Måns Zelmerlöv den 3 juli samt Eldkvarn och Sophie Zelmani den 11 juli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0