Nu ska vi visa lite "På sidan om" när han var på "Allsången".

Johan Palm - Reklam för "Allsång på Skansen" #1Johan Palm - Reklam för "Allsång på Skansen" #2Johan Palm om att vara med i Allsång på skansenJohan Palm sjunger och gapar i loungen på Allsång på SkansenJohan Palm väcker käslor - och skrikJohan Palm - TV Aftonbladet4
"Allsång på Skansen"-tider, då tänker man på Johan Palm!

Jo så är det bara!
För 2 år sedan medverkade Johan i "Allsång på Skansen" och gjorde det jättebra! Jag hade turen att vara där och uppleva denna härliga kväll och känner starkt för att göra en nostalgitripp, det kanske finns några som har missat, annars är det väl bara härligt att uppleva igen, eller hur?

Jag börjar med den första sången som han sjöng vilket var Emma-Lee.Sedan är det dags för hans allsång "Växeln hallå hallå"Sist men inte minst, hans enorma tolkning av "Hey Jude" av Beatles!


Den här bilden från Vimmelhimmel tycker jag är så sötHär är hennes blogg VIMMELHIMMEL

Ännu en bild på Johan Palm från Peace&Love

Denna kommer från Miss. Mustasch
Johan Palm på Peace & Love 2011

Maria Davidsson var där och har följande bild på Johan då han besökte festivalen.
Alice Cooper på Gröna Lund igår

Var och kollade på Alice Cooper på Gröna Lund igår och när han sjöng "Poison" så tänkte jag givetvis på Johans tolkning av den låten och att han gjorde den jättebra!

Här kommer ett klipp från Grönan igår men inget som jag har spelat in, alldeles för mycket folk för att kunna vara på en bra plats för att kunna spela in, folk stod packade som sillar.Källa:


Här har vi Johans version på denna låt


RSS 2.0