Jag skriver om Stenudd som skriver om My Antidote

Precis som tidigare, är det bästa som skrivits om Johan Palm författat av Stefan Stenudd. Fansen - och troligen även Johan Palm - har inte väntat på Stefans respons i onödan. Han är den enda av alla musikrecensenter som musikvetenskapligt recenserar "My Antidote" och dessutom bjuder läsaren på en kontextuell analys av både musikbranschen och den aktuella skivan.


"Skivbolagen är och förblir de största hoten mot varje artist - för att de tänker så fel, så fel. Och de struntar blankt i artisternas önskemål och behov. För de stora bolagen är artisterna blott förbrukningsmaterial, besvärande omvägar till pengarna som de hellre hade varit utan."


För lite Johan Palm - tycker Stenudd i sin utförliga analys av "My Antidote", men medger att skivan trots allt låter förvånansvärt bra:


"Inte alls som en Idolplatta, om man säger så. Lite ruffigare och ledigare, en aning naknare. Några låtar är bara busenkel pop, medan andra är nästan drömska - och de flesta kan nog Johan blåsa ordentligt liv i på scen, när han själv styr mer över framförandet och framför allt kan släppa loss sin röst helt."


Klicka här för att läsa Stefan Stenudds blogginlägg om "My Antidote".

ALLT OM JOHAN PALM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0