Corren Publicerad kl 08:28, 08 okt 2008

                  

"Idol-Johan" trakasserad


Idol-deltagaren Johan Palm och hans familj har utsatts för telefontrakasserier. Ett klipp från samtalen har lagts ut på internet.


16-årige Mjölbykillen Johan Palm, som är en av 11 finalister i musiktävlingen "Idol" i TV4, och hans föräldrar har fått obehagliga telefonsamtal. En okänd man har ringt och utgett sig för att vara från såväl TV4 som från skivbolaget Sony BMG.

- Personen var otroligt otrevlig, säger Lili Assefa, pressansvarig för "Idol".

På telefon har mannen sagt att han har ett erbjudande och om inte familjen accepterar erbjudandet så skulle Johan uteslutas ur tävlingen. Ett klipp från telefonsamtalet har senare lagts ut på internetsajten You Tube.

Klippet är undertecknat med ett namn som är känt för att göra busringningar. TV4 säger att det jobbar på att försöka få bort klippet - men i går låg det kvar.

- Vi tog tag i detta i måndags och hoppas att det ska vara borta från internet under de närmaste dagarna, säger Lili Assefa.

Har familjen fått fler samtal?

- Inte som vi vet om. Vi har pratat med föräldrarna och Johan både när det hände och nu efteråt. De tar det coolt, säger Lili Assefa.

Johan Palm är också lugn när Corren ringer upp.

- Jag bryr mig inte så mycket om det, säger han.

Idol-tävlingarna fortsätter på fredag.


Marcus Nyenger
Reporter

Till artikeln

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0