Unga artister drog 6000

Drygt 6 000 personer njöt av både unga talanger och kändisar som Måns Zelmerlöw och E.M.D vid Nickelodeondagen på Kneippbyn i går kväll.

En talangtävling med fem deltagande ungdomar ingick i skådespelet. Bäst gick det för tioåriga Anna Lundgren från Kalmar och sommargotländska sedan många år. Hon vann med sin tolkning av klassikern "Can't take my eyes off of you" och går nu vidare till finalen och får uppträda för publiken på Liseberg i Göteborg i september.
De som inte gick vidare kunde ändå glädjas åt att få sjunga för en väldigt stor publik.
Talangtävligen Nick Star startade i Visby och kommer att fortsätta med uttagningar på fyra andra ställen i Sverige.
Alla deltagarna väljer ut vardera tre låtar som återfinns på Nickelodeons hemsida och spelar in en egen version. En röstning pågår sedan på nätet och så småningom väljs fem kandidater ut som får uppträda inför publik.
På söndagen hölls första uttagningen på Kneippbyn där Markoolio var konferencier. Husband var E.M.D och artister som Alice, Johan Palm och Måns Zelmerlöw lockade drygt 6 000.


Åsa Sveds

GOTLANDS TIDNINGAR


Kommentarer
Postat av: - Lilly

Heej, du verkade ha riktigt trevligt på nickelodeon dagen! Jag undrar bara om du vet om de brukar signera? Brukar artisterna signera efteråt? Tacksam för svar :)

2009-07-21 @ 21:59:19
URL: http://purestdeliight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0