Allsång i Gränna Hamn



I sommar blir allsången från Gränna hamn hela Sveriges Radios allsångsprogram!


Programmet spelas in i Gränna hamn kl. 19.00 söndagarna: 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8 och sänds efterföljande fredag kl: 11.03 i SR Jönköping och SR Östergötland och på söndagar kl. 12.03 över hela landet i P4 med start 19 juli


Under fem söndagar med premiär den 12 juli spelas allsångerna in för sändning i Radio Jönköping och Radio Östergötland påföljande fredag.


Nytt för i år är också att hela Sverige kan lyssna till allsångskvällarna söndagen efter det att de har spelats in.


Producent för allsången i Gränna Hamn är Calle Wisborg och han var lite hemlighetsfull när det gällde artisterna, men klart är ändå att vi bland annat får lyssna till och sjunga med Charlotte Perrelli, Sten Nilsson, Johan Palm, Scotts och Nanne Grönwall.


Det är också en riktig överraskning klar till finalprogrammet så förutom dessa artister kommer också en komiker att medverka vid varje program för att få in lite humor i Allsången också.


Ny programledare för i år blir Peje Johansson från Radio Kronoberg. Ni har också hört honom i P4 Riks i helgmorgon och som inhoppare för Lisa Syrén i Ring så spelar vi.


En spännade och het sommar ligger alltså framför oss vid Allsången i Gränna Hamn 2009.

INSPELNING 26/7 kl 19.00



Johan Palm
Mjölbysonen slutade på en hedrande fjärdeplats i Idol. Flickfavoriten har nu ett fått ett tungt skivkontrakt och debutplattan släpps under sommaren. Managern Laila Bagge tror stenhårt på denne 16 årige talang.


Kommentarer
Postat av: ironia

Hej Annki, De verkar inte riktigt ha koll på det där med debutplattan, va?

2009-07-19 @ 10:45:42
URL: http://www.ironiasblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0