Gylleneskor Topp fem

Kampen hårdnar på Gyllene listan

Artikel | 2009-04-15 |
  • Gyllene listan för vecka 15 visar att Svante Thunberg på nytt hamnar på första plats. Tätt därefter kommer Norges Alexander Rybak. En intressant utveckling. På tredje plats återfinns omåttligt populäre Johan Palm. På fjärde Sara Löfgren. En överaskning är att Jesper Blomber nu kvala in med god marginal på femte plats.

Marlena Ernmans make Svante Thunberg lyckas nu återigen klå den norska favoritrepresentanten i Eurovision Song Contest i kampen om första platsen på den Gyllene listan. Detta är sannerligen ett roligt fenomen. Kanske betyder en framgång för Svante även en framgång för Marlena i Eurovision? Vi kan alltid hoppas. Gyllene listan sammanställs utifrån vad det är folk söker efter och även läser på webbsajten Gylleneskor varje vecka. Hänsyn tas till olika faktorer för att undvika fusk och liknande.


Detta säger väldigt mycket om vad Gylleneskors läsare är intresserade av att läsa om. Det är just nu bra att vara kille i alla fall. . . Att Johan Palm återfinns på tredje plats är kanske inte så förvånande. Sara Löfgren på fjärde plats är dock mycket förvånande. Denna vecka åkte Vellvet ur listan.


Någon som är mycket glad denna vecka över sin placering är Jesper Blomberg. Under påskhelgen kvalade han plötsligt in på Gyllene listan. Det bevisar att det går att påverka sin placering på listan, i det här fallet tack vare ett mycket intensivt bloggande på Gylleneskor.se den sista tiden. Jespers blogg finns endast på vår sajt och det är viktigt för genomslaget. Därtill är många nyfikna på Jesper som ju blev känd genom Idol 2008 men som snart hoppas få bli känd genom andra sammanhang.

Jesper tackar alla läsare på Gylleneskor. Samtidigt hälsar vi tillbaka och tackar Jesper för att han bloggar på vår sajt! 

Sveriges mest populära just nu

1. Svante Thunberg

2. Alexander Rybak

3. Johan Palm

4. Sara Löfgren

5. Jesper Blomberg

Mest eftersökta på Google & Gylleneskor v 15


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0